Het kiezen van een trouwjurk voor uw lichaamsvorm

mei - 13 2016 | By

Zoals elke bruid-to-be, het is gemakkelijk te vallen in de val van het hebben van de perfecte jurk voor uw bruiloft dag te vinden. Is zoiets bestaan? Ja, maar het is verstandig om te onthouden dat je zult gaan door stapels en stapels kleding om de juiste te vinden. De druk van het kiezen van een trouwjurk is een veel voorkomende scenario dat uit speelt in veel bruids-winkels, en je bent niet alleen. Zoals bij elk artikel van kleding, echter, het kiezen van de juiste jurk voor uw lichaamsvorm is belangrijk. En als die jurk is uw trouwjurk, is er extra stimulans om de juiste te vinden.

Trouwjurken

Weinig jurken zijn ideaal voor iedereen – en er zijn natuurlijk activa die u zou willen benadrukken en anderen je liever bagatelliseren. Meestal zal de verkoop associate bij de meeste bruids-boetieks of winkels in staat zijn om een ​​nauwkeurige analyse van de jurken die je hebt geselecteerd te bieden, maar u ook uw toga kan hebben gewijzigd om ervoor te zorgen dat ‘hugs’ die u in de juiste plaatsen. Hoewel er geen lichaam is gelijk, worden de volgende richtlijnen voor het kiezen van een trouwjurk ontworpen om u te helpen zich aan de juiste stijl bij het bladeren door de rekken, online, of zelfs met een jurk speciaal gemaakt.

De juiste jurk voor uw trouwdag

Als je net als de meeste vrouwen, heb je gedroomd over uw trouwdag, omdat je een klein meisje was, het bedenken van een mooie, zachte witte baljurk. Het kiezen van uw bruidsjurk mag niet zo eenvoudig te zijn. bruid van vandaag heeft een overvloed aan toga opties beschikbaar voor haar, met inbegrip van A-lijn, schede, zeemeermin, imperium, en baljurk silhouetten. Hoewel passessies zijn de enige manier om te vertellen wat het beste werkt voor u, worden de volgende lichaamsvorm tips bedoeld om u te helpen sorteren via de paal.

Zandloper: Deze vorm is, veruit en groot, beschouwd als het ideaal van vrouwelijke schoonheid. Baljurken zijn ideaal voor mensen met kleinere tailles, terwijl de nauwsluitende jurken werken net zo goed en slim pronken je rondingen. Het kiezen van een trouwjurk als een gedaald taille trouwjurk, een bijgewerkte blik uit de jaren 1920, dat is steeds erg populair, werkt goed voor mensen met een langere torso’s en enige hoogte aan hen. Zandloper-vormige vrouwen zijn meestal op de bustier kant, dus je zult willen de harde rechte lijnen van een aantal strapless jurken te voorkomen; In plaats daarvan kiezen voor sweetheart halslijnen of iets met een kleine draai.

Rechthoekig: Het vinden van een jurk voor uw trouwdag is alles over het kennen van je lichaamsvorm. Het idee hier is om te zoeken naar toga’s die bochten te maken, zelfs als je ze niet hebt. Elegant schede jurken bezuinigen op de vertekening of-bust versterken halslijnen maken curves die niet bestaat. Een Losse Taille jurk op je trouwdag, één met een iets puffier rokken, zullen ook profiteren van uw kleine taille en volume te creëren.

Slim: Een zeemeermin of trompet jurk voor uw trouwdag is perfect voor de slanker bruid met kleinere heupen, hoewel deze stijl iedereen op de slanke kant kan bevorderen. Een jurk met een ruches lijfje zal de verschijning van een grotere buste lijn te creëren, en, nogmaals, bochten toe te voegen waar nodig. Gemodificeerde A-lijn jurken met een iets hogere taille lijnen zal je groter lijken ook.

Oval: Ovale en plus-sized bruiden profiteren van de klassieke lijnen van het rijk jurken; eenvoudig of Jazzed met een aantal versieringen, deze grote maten trouwjurk (een bruiloft dag classic) verbergt talrijke figuur gebreken en verbetert de buste lijn. Bij het kiezen van een trouwjurk in de empire stijl, bedenk dan dat het iets zou moeten worden gemonteerd, omdat een jurk die is te los kan golvend geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *