Vijf tips om u te helpen de juiste zilveren ring te krijgen

apr - 05 2017 | By

Het valt niet te ontkennen dat zilveren sieraden voortreffelijk zijn. Het staat ook bekend om zijn duurzaamheid, uitstraling en betaalbaarheid. Met 92,5 procent zilver en 7,5 procent koper (of metaal) gebruiken ambachtslieden meestal sterling zilver in ringen en oorbellen.

Het vinden van premiumkwaliteit kan een uitdaging zijn als je een ongeoefend oog hebt. Het populaire sieradenmateriaal lijkt op platina en puur zilver en het is moeilijk om het verschil te zien. Om een ​​kwaliteitsstuk te vinden, is het echter belangrijk om het verschil te weten tussen verschillende sieradenmaterialen.

Er zijn tal van online en lokale juweliers die imitaties verkopen. Ongeacht hoe uniek en mooi uw ringontwerp is, het is moeilijk om de authenticiteit ervan te beoordelen. Als u echter denkt dat u geen ervaren oog hebt om de echte sterling zilveren ring op te halen, kunnen wij u helpen. Deze vijf tips helpen u ervoor te zorgen dat u in de real deal investeert.

Sterling zilveren ring

Tips voor het kopen van een authentieke sterling zilveren ring

1. Beoordeel de ringprijs: het beoordelen van de prijs is cruciaal omdat sterling zilver een edelmetaal is en dat moet in de prijs worden weerspiegeld. Het is beter om de huidige marktprijs van het materiaal te controleren voordat u een ring gaat kopen. Deze tip geeft je een baseline om je te helpen de prijs van de ring te bepalen. Wees je bewust van goedkope deals en enorme kortingspercentages op de sterling zilveren ringen

2. Zoek naar specifieke kenmerken op de ring: Gelukkig heeft sterling zilver bepaalde specifieke kenmerken die het onderscheiden van andere vergelijkbare materialen. Het identificeren van deze kenmerken is niet eenvoudig, omdat ze zich meestal op discrete plaatsen bevinden en ongelooflijk klein kunnen zijn. Mogelijk hebt u een vergrootglas en goede verlichting nodig om ze te controleren.

‘925’ of ‘STERLING’ zijn de twee kenmerken die u op uw ring kunt vinden wanneer u deze fysiek inspecteert. Als uw ring een van deze tekens heeft, is deze van een goede kwaliteit.

3. Zorg voor authenticiteit met fysieke tests: dit is een van de betrouwbare manieren om de kwaliteit van uw ring te beoordelen. Eenvoudig, maar effectief, deze kleine tests zijn onschadelijk en nemen niet veel tijd in beslag.

Een manier om de authenticiteit te testen is om te controleren of uw ring op een magneet vergrendelt. Als het niet de magnetische eigenschap heeft, is het puur en veilig om geld in te investeren.
Wrijf over je ring met een witte doek, als je zwarte vlekken ziet, wees gerust, je hebt de juiste keuze gemaakt.

4. Praat met een juwelier: Praten met een juwelier helpt je bij het bepalen van de prijs, kwaliteit, zilveren herkomst en kenmerken van de ring. Bovendien zal de juwelier u beter begeleiden over de nieuwste trends en ontwerpen in sterling zilveren ringen.

5. Ga voor een beoordeling: een beoordeling krijgen is een handige manier om de kwaliteit van uw ring te waarborgen. Raadpleeg een expert nadat u de ring hebt gekocht om te controleren of u in het juiste product hebt geïnvesteerd.

6. Bottom Line: Het volgen van de bovengenoemde tips zal een lange weg helpen om ervoor te zorgen dat u een authentieke sterling zilveren ring koopt. Hoewel ze veel meer betaalbare vormen van sieraden zijn in vergelijking met goud, wil je er toch voor zorgen dat degene die je koopt van zeer hoge kwaliteit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *