Vinden van de perfecte jeans voor je lichaam het type

mrt - 08 2016 | By

Het vinden van de perfecte spijkerbroek kan frustrerend vooral met zoveel verschillende stijlen en bezuinigingen op de markt verkrijgbaar zijn. Je moet ook nadenken over de spoeling, opkomst en lengte die optellen tot uw hoofdpijn, maar zodra je het perfecte paar gevonden, zul je elke excuus om gewoon te dragen de hele dag en zelfs voor de nacht te vinden. De perfecte spijkerbroek is vergelijkbaar met uw little black dress. Het is tijdloos, klassieke en moeiteloos. Om uw jeans het winkelen een stuk eenvoudiger, lees dan verder voor meer tips.

Jeans

1. Begroting

Stel een budget voor uw jeans. U wilt investeren in een hoge kwaliteit jeans, omdat het langer dan de goedkope degenen zal duren. Plus, hoge kwaliteit jeans hebben een betere pasvorm, omdat ze zorgvuldig worden gemaakt en het materiaal is zo veel beter dan de goedkopere en dus als je twee jeans, een die kost $ 50 en de andere is slechts $ 20 zag, pak dan de eerste. Dit zal voorkomen dat u regelmatig vervangen van uw jeans.

2. Lichaamstype

Ken je lichaam het type. Dit zal bepalen wat voor soort jeans die je moet zoeken in de winkels. Voor mensen met een kleinere kont, kies dan een spijkerbroek met kleine zakken of het paar die flappen moet bulk toe te voegen aan je achterkant. Oversized zakken maak uw achteruitkijkspiegel kleiner lijken. Voor degenen die meer dame bulten op hun stam, vermijd alles wat te veel details zoals borduurwerk of buitensporige versieringen op de achterzakken heeft. Vasthouden aan middelgrote zakken en blijf weg van jeans die niet zakken aan allemaal omdat ze je kont weg veel groter dan het is zal maken hebben.

Als u bredere heupen, vermijd skinny jeans. Kies voor boot leg jeans die je rondingen zal in evenwicht te brengen. Een paar van de flare jeans is ook een goed idee. Kies donkere spoelen jeans met een lichte fade aan de binnenkant om af te slanken effect. Als je skinny jeans, vermijd goed magere type jeans als ze het onderste deel van het lichaam waardoor je ziet eruit als een wandelstok zal benadrukken. Kies jeans die zijn niet te strak of te los voor uw frame.

3. Passen

Uw jeans moet goed passen voor je lichaam. Je moet in staat zijn om vrij in ze te verplaatsen. Tijdens het aanbrengen van je jeans, rond te lopen in hen en zitten in de dichtstbijzijnde stoel weten of het je ondergoed zou openbaren terwijl het dragen van uw jeans. Als je niet van het idee van het dragen van je oma slipje gezien door de hele wereld, low-rise jeans zijn een grote nee voor u.

Nu ben ik vrij zeker van dat je in ieder geval een aantal fundamentele idee├źn over hoe je de perfecte jeans kiezen. Met het perfecte paar, zult u uw dagelijkse stijl veel gemakkelijker te maken dan voorheen te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *